• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рибалка з лікарняного ліжка звинуватив владу в організації зняття його з посади голови комітету за його відсутності

    Опубликовано: 2017-11-09 12:50:36

    Народний депутат України Сергій Рибалка, перебуваючи в лікарні на операції, звинуватив владу в організації голосування для зняття його з посади Голови комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності спеціально за його відсутності. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.
    «Влада на криваві гроші мафіозі-олігархів продовжує намагатися  знищити мене. Сьогодні, коли я вимушений лягти до лікарні на операцію,  вони хочуть  організувати голосування у Верховній Раді щоб зняти мене з посади голови Комітету… Очевидно, це організована акція, адже вчора два проплачених «спікера» виголосили однакові брехливі звинувачення на мою адресу. І, очевидно, спеціально, коли я опинився у лікарні, вони хочуть швиденько поставити це на голосування», - написав Сергій Рибалка.
    Він закликав колег не розглядати це питання за його відсутності.
    «Звичайно, Верховна Рада має право ухвалювати рішення. Проте неможна це робити за спиною. Треба дати людині слово прозвітувати про свою роботу. Я звертаюсь до всіх чесних колег – народних депутатів: подумайте добре, навіщо і хто це робить. І проголосуйте так, як велить вам совість.
    «Мені є чим пишатися у роботі на цій посаді. Від нашої Стратегії розвитку банківської системи до десятків важливих законопроектів. Наша боротьба за реальні реформи та розвиток фінансово-банківської системи України не могла залишитися непоміченою. Але їм зручніше все ділити під килимом, а справжні реформи, на жаль, владі не потрібні», - написав народний депутат.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.