• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Одеській області за субсидіями звернулись майже 250 тисяч сімей

    Опубликовано: 2017-11-08 09:03:15

    Цього року за субсидіями звернулось на 10 тисяч сімей більше, ніж торік. Про це свідчать дані Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської облдержадміністрації. Відшкодування призначили 200 тисячам сімей, що складає 80 % від загальної кількості.

    Найбільше заявок на отримання житлових субсидій надійшло з міст Подільськ і Теплодар – біля 50 % населення. Подібна ситуація спостерігається у 8 районах області: Ананьївському, Березівському, Великомихайлівському, Кодимському, Подільському, Овідіопольському, Савранському та Тарутинському.

    Найменше за відшкодуванням звертаються мешканці міст Одеса, Чорноморськ та Южний і трьох районів: Арцизький, Іванівський та Кілійський (біля 20 %).

    Як повідомили у профільному Департаменті Одеської обласної державної адміністрації, вже завершена підготовка з монетизації субсидій. Відповідні кошти будуть перераховані на особові рахунки одержувачів протягом листопада у повному обсязі.
     
    Підкреслимо, соціальний захист населення – один із головних пріоритетів Стратегічного плану дій голови Одеської ОДА Максима Степанова «Розумний регіон» на 2017-2019 рр.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.