• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Черги на кордонах з Польщею

    Опубликовано: 2017-11-07 08:45:33

    Проблема з проходженням кордону з Польщею -  не нова. Але останнім часом автобусні перевізники стикаються з нею більш гостро. Це негативно впливає в більшій мірі  на репутацію самої компанії, так як подібні збої призводять до порушення графіку руху і пасажири звинувачують в цьому саме компанію перевізника.

    Такі дії, а також відсутність інформаційної підтримки з боку Міграційних служб, куди саме людина може звертатися у випадку некомпетентної поведінки представників цих служб - відсутня. Гаряча лінія як польської, так і української сторони – «не жива». На даний момент в середньому на таких прикордонних пунктах, як Зосін і Дорогуйск, почастішали випадки огляду пасажирів. Кожен пасажир його має пройти в обов’язковому порядку. А це близько 6-18 годин на кордоні! Також варто зауважити, що дана процедура не відповідає шанобливому ставленню до самих громадян України і демонструє негативне та принизливе ставлення з боку сусідньої держави. Причини таких дій залишаються без пояснень самими прикордонниками.

    Порушення графіку руху автобусів, негативне ставлення до самої компанії у пасажирів, фінансові збитки компанії з вини прикордонних служб - це все відповідальність компанії перевізника, яка проводить близько 7-8 рейсів на день, податки з яких оплачуються  в казну кожної із цих держав, але частина з них чомусь не прокриває витрати на утримання додаткових прикордонних пунктів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.