• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Все для людей! – З жовтня на OLX можна купувати з безкоштовною доставкою

    Опубликовано: 2017-10-06 08:45:33

    Найбільший торговий майданчик в Україні OLX запускає нову послугу «OLX доставка». Тепер купувати й продавати, знаходячись у різних містах країни, можна безпечно – без ризику передоплат. Послуга діє на всій території України, а з жовтня і до кінця року товари на OLX можна замовити з безкоштовною доставкою!
     «OLX доставка» – зручний і сучасний інструмент, який ми створили, щоб наші користувачі здійснювали угоди максимально швидко й безпечно. - говорить Сергій Гапоченко, директор OLX в Україні й Центральній Азії. При замовленні з доставкою покупцеві не потрібно зустрічатись особисто та здійснювати передоплату – так ми мінімізуємо ризики перерахування грошей недобросовісному продавцю і робимо онлайн-шопінг простим та комфортним».
    Можливість замовити з доставкою інтегрована в мобільний додаток OLX, тому достатньо мати під рукою смартфон, щоб швидко оформити угоду в будь-який час і в будь-якому місці. 
    Особливо актуальна «OLX доставка» для жителів невеликих населених пунктів, де асортимент доступних товарів досить обмежений. На OLX же можна знайти практично все, і тепер навіть у найбільш віддалених куточках країни, де є відділення «Нова пошта», легко оформити покупку без ризику втратити гроші.
    «OLX доставка» вигідна не лише покупцеві, як може здатися на перший погляд. Оголошення із пропозицією доставити товар вигідно відрізняються в загальному списку, а це означає, що вони більше помітні. Так, за результатами тестування послуги можна сміливо сказати: продавці зі значком «OLX доставка» отримують більше дзвінків, відповідно – і продають швидше.
    Онлайн-покупки відправляються через відділення «Нова пошта», безпеку платежів і захист угод гарантує фінансовий партнер UAPAY.  У випадку, якщо замовлений товар не підійшов, та після огляду в відділенні «Нова пошта» отримувач від нього відмовився, OLX візьме витрати на зворотну пересилку на себе, а гроші за покупку миттєве повернуться на рахунок покупця. 
    До 31 грудня «OLX доставка» буде безкоштовною – це безпрецедентний випадок, коли можна купувати і продавати вигідно та безпечно із будь-якого куточка країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.