• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерія Лутковська просить російського Омбудсмана встановити місцезнаходження Станіслава Клиха

    Опубликовано: 2017-08-29 08:46:06

    Уповноважений Верховної Ради України з прав людини звернулась до Уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової з проханням встановити місцезнаходження Станіслава Клиха.
    Як відомо, днями з’явилась інформація про те, що громадянина України Станіслава Клиха, який відбуває покарання у Челябінській області, було переведено до лікарні для проходження обстеження чи лікування. Водночас ані адвокат, ані родичі ув’язненого не володіють інформацією про те, до якого саме медичного закладу було переведено Станіслава Клиха, з якою метою і на який термін. Вказаний факт, без сумніву, дуже непокоїть матір ув’язненого.
    У своєму листі Валерія Лутковська просить російську колегу повідомити про місцезнаходження Станіслава Клиха, причини його госпіталізації, а також стан його здоров’я.
    Слід нагадати, що Валерія Лутковська раніше зверталася до Омбудсмана РФ щодо захисту прав Станіслава Клиха. Зокрема, щодо проведення медичного обстеження (психіатричної експертизи), а під час особистої зустрічі – щодо можливості направлення Станіслава Клиха до установи відбування покарання, яка розташована  якомога ближче до кордону з Україною, щоб родичі могли відвідувати його.
     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.