• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кримська юстиція допомагає місцевим освітянам

    Опубликовано: 2005-12-28 13:41:00
    Про співпрацю Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим з Кримським Республіканським інститутом післядипломної педагогічної освіти прес-службі розповіла начальник управління Олена Федосенко. Починаючи з 2003 року між управлінням юстиції та освітнім закладом існує угода про проведення фахівцями органів юстиції лекційних занять для викладачів правових дисциплін і заступників директорів шкіл з виховної роботи. Сторони розробляють та затверджують плани спільної роботи на кожний учбовий рік. Кожні три місяці для слухачів інституту, які з’їжджаються з усіх куточків півострову, співробітники органів юстиції читають лекції з теорії та практики права, правового захисту, з питань українського законодавства, правової освіти.
     
    Олена Федосенко також повідомила, що, зокрема, у грудні в інституті проведені дві лекції. Про громадянську відповідальність неповнолітніх викладачам правових дисциплін розповів провідний спеціаліст відділу правової роботи та правової освіти Головного управління юстиції Валерій Белугін. В свою чергу начальник відділу реєстрації актів про народження Сімферопольського міського управління юстиції Тетяна Янакі для вчителів провела огляд законодавства України про шлюб та сім’ю.
     
    Слід зазначити, що практика співробітництва органів юстиції з навчальними закладами забезпечує зміцнення держави, утвердження верховенства права та поваги до закону.
     
    Прес-служба Міністерства юстиції України
    Tел. 271-16-76
    E-mail: press@minjust.gov.ua 
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.