• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Передноворічне звернення міністра освіти до губернаторів

    Опубликовано: 2005-12-28 12:03:00
    Міністр освіти і науки України С.М.Ніколаєнко звернувся до всіх голів обласних рад та обласних державних адміністрацій з проханням при затвердженні бюджету на 2006 рік передбачити кошти для придбання житла та надання безвідсоткових кредитів на купівлю квартир або будинків педагогічним і науково-педагогічним працівникам.
     
    Понад 21 тисячу педагогічних працівників потребують житло. На кінець 2005 року найгірша ситуація щодо   забезпечення житлом   освітян та науковців склалася у Волинській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій областях та м.Севастополі.
     
    На думку міністра, позитивне вирішення цього питання буде запорукою довіри громадськості до місцевих органів державної виконавчої влади, а для педагогічних працівників – найкращим подарунком.
     
     
    Урядовий портал
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.