• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінрегіон очолив експертний рейтинг спроможності міністерств та відомств до публічного діалогу

    Опубликовано: 2017-07-25 15:21:45

    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України посіло перше місце у рейтингу «Спроможність до діалогу», складеному Офісом ефективного регулювання (BRDO) за результатами аналітичного дослідження щодо інформування центральними органами виконавчої влади суспільства про свою регуляторну діяльність.
    Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник Міністра з питань будівництва Лев Парцхаладзе.
    «Мінрегіон намагається бути максимально відкритим до громадськості, проводити свою роботу прозоро та ефективно, в тому числі робити максимально доступною інформацію про свою регуляторну діяльність, висвітлювати всі етапи від планування до кінцевого результату. І така експертна оцінка Офісу ефективного регулювання для нас дуже важлива, вона показує наші правильні кроки, а також те, над чим ще треба працювати в цьому напрямку», - сказав він.
    У квітні 2017 року Офіс ефективного регулювання (BRDO) спільно з EU4Business та Forbiz започаткували кампанію публічного діалогу, яка покликана стати дієвим каналом комунікації між бізнесом і владою. Рейтинг «Спроможність до діалогу» був складений за аналітикою висвітлення інформації про регуляторну діяльність на сайті міністерств та відомств за наступними критеріями:
    інформування про планування з підготовки регуляторних актів;
    підготовка регуляторних актів;
    інформування про здійснення регуляторної діяльності;
    відстеження результативності регуляторних актів.
    Нагадуємо, у березні цього року Мінрегіон увійшов в ТОП-4 міністерств за рівнем відкритості згідно з аналітичними дослідженнями BRDO. Серед основних критеріїв були реалізація принципу інформаційної відкритості, забезпечення роботи з відкритими даними та публічність планів діяльності та звітності уряду.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.