• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прості правила вибору ідеальної квартири

    Опубликовано: 2017-07-11 18:53:05

    У вас достатньо коштів, щоб придбати квартиру в новій будівлі. Що ж, це дуже відповідальний крок, тож поспіх чи емоції призведуть до великих проблем у майбутньому. У найкращому випадку просто буде не зовсім комфортно. Рекомендується притримуватись кількох простих правил вибору й ви зможете знайти житло вашої мрії.

    Для початку перевірте всі актуальні новини нерухомості. Там можна буде знайти багато цікавої й корисної інформації, яка допоможе зробити правильний вибір. Але мало бути в курсі новин. Також варто ретельно перевіряти будівлю за допомогою спеціальних сервісів (наприклад, https://kap.minjust.gov.ua/services?product_id=1). Просто щоб впевнитись у тому, що все законно.

    Тепер переконайтесь, що всі необхідні об’єкти інфраструктури будуть знаходитись поблизу від будинку. Магазин, зупинка громадського транспорту та аптека повинні знаходитись якнайближче. Також варто підбирати помешкання з тим, щоб в цьому ж кварталі знаходився дитячий садочок та школа (це необхідно для молодої сім’ї, яка починає замислюватись про дітей).

    Про наступне правило інколи забувають — у квартирі не повинно бути «прохідних» кімнат. Адже нікому не захочеться спати у приміщенні, через яке хтось постійно ходить. Також це не гарний варіант для відпочинку — важко розслабитись, коли знаєш, що до кімнати в будь який момент може хтось зайти. А перепланування — це досить дороге задоволення.

    Квартира більш як на дві кімнати — гарний варіант в тому випадку, коли є можливість заплатити більше. Плюс це єдиний нормальний вихід для ощадливої сім’ї з двома дітками (щоб у кожного починаючи з школи був свій «простір»). В іншому випадку окрема кімната стане гарним місцем для відпочинку, адже трапляються моменти, коли хочеться побути самому.

    Наостанок варто відмітити, що кімнати на перших поверхах й під самим дахом не дуже зручні. В першому випадку може сильно заважати шум й пил вулиці. В другому — дах страшенно розпікається літом, тому у кімнатах на останніх поверхах влітку надзвичайно жарко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.