• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗАЕС виконала річний план

    Опубликовано: 2005-12-26 10:46:00
    23 грудня о 12 год. 05 хв. ЗАЕС виконала річний план, виробивши 38,329 млрд. кВтг електроенергії.
     
    Таким чином, як і в попередні роки, в 2005 році Запорізька АЕС успішно виконала свої виробничі плани. Цьому сприяли всебічна підготовка до планових ремонтів, чітка взаємодія підрозділів, своєчасне виконання персоналом завдань, правильне планування робіт. Тому сьогодні колектив ЗАЕС може сміливо говорити про гарні підсумки і пишатися тим, що до кінця року і до свого професійного свята атомники підійшли гідно.
     
    Цей рік на ЗАЕС був відзначений багатьма яскравими подіями: п'ятий енергоблок виробив свій 100-мільйонний кВтг, було прийнято в експлуатацію третій повномасштабний тренажер, проведено ряд важливих робіт із заміни, модернізації і реконструкції устаткування. Станція відзначила 20-річчя пуску енергоблока № 2 і 10-річчя енергоблока № 6.
     
    Цього року на ЗАЕС успішно пройшла вже сота паливна кампанія. Станція впевнено закріпила і розвинула позитивний досвід із зберігання відпрацьованого ядерного палива на майданчику ССВЯП, експлуатація якого в нинішніх умовах є реальним і економічно ефективним внеском колективу ЗАЕС і заводського комплексу НАЕК “Енергоатом” в забезпечення енергетичної незалежності України.
     
    Міністерство палива та енергетики  України








    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.