• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Остап Семерак розраховує на подальшу співпрацю між Україною та Францією у питаннях запобіганню змінам клімату

    Опубликовано: 2017-06-26 15:40:55

    Президент Еммануель Макрон привітав Україну з лідерством у міжнародному процесі боротьби зі зміною клімату. Про це повідомив Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак під час візиту до Франції у складі української делегації під головуванням Президента України.

    «Президент Еммануель Макрон привітав Україну з лідерством у міжнародному процесі боротьби з зміною клімату. Він відмітив, що дуже показово, що Україна третьою серед європейських країн ратифікувала Паризьку угоду. Одночасно Президент Франції висловив надію на нашу співпрацю між Україною та Францією у кліматичній політиці. Україна демонструє світове лідерство. Це важливо!», - так прокоментував журналістам Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак питання, які стосувалися охорони довкілля та нової кліматичної політики.

     Нагадаємо, українська делегація під головуванням Президента України перебуває з робочим візитом у Франції. Петро Порошенко вже зустрівся зі своїм французьким колегою Еммануелем Макроном.

     Крім того, програма візиту передбачає зустрічі президента України із прем’єр-міністром Франції Едуаром Філіпом і головою Сенату Франції Жераром Ларше. Про плани відвідати Париж із робочим візитом президент України Петро Порошенко повідомив 22 червня у Брюсселі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.