• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лідером електоральних симпатій залишаються Юлія Тимошенко та партія «ВО Батьківщина»

    Опубликовано: 2017-06-21 08:39:16

    Про це повідомляє прес-служба Київської міської "Батьківщини".

    Соціологічні дослідження знову підтвердили лідерські позиції Юлії Тимошенко та партії «ВО Батьківщина», про що свідчать дані опитування, проведеного групою «Рейтинг».
     
    Якби вибори Президента України відбулись в найближчу неділю, Юлія Тимошенко виграла б їх і у першому, і у другому турі. Юлія Тимошенко – єдиний політик, який впевнено перемагає Петра Порошенка.
     
    Крім того, в уподобаннях українців лідирує партія «ВО Батьківщина», яка займає перше місце в симпатіях громадян.
     
    Крім того, 85% українців впевнені, що Україна перебуває у стані хаосу. Більшість учасників опитування за останній рік стали жити гірше, зокрема, через величезні тарифи.
     
    На думку 65% опитаних, головною причиною такого жахливого стану є непрофесіоналізм та корупція чинної влади. Більше половини українців виступають за розпуск парламенту та проведення позачергових парламентських та президентських виборів.
     
    Дане опитування проведене соціологічною групою «Рейтинг». Аудиторія: населення України від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше  2,2%. Терміни проведення: 19-25 травня 2017 р.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.