• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Антикорупційний суд стане завершальною точкою реформ – Артем Ситник

    Опубликовано: 2017-06-20 08:32:49

    Створення Спеціалізованого антикорупційного суду стане завершальним етапом проведення антикорупційної і судової реформ в Україні. Таку думку висловив Директор Національного антикорупційного бюро України під час виступу на міжнародному симпозіумі «Феномен корупції», який відбувався 16-18 червня у Берліні.

    За його словами, Антикорупційний суд не тільки зможе поставити крапку у розслідуваннях НАБУ, але і стане точкою неповернення у процесі реформування України.

    «Створення Антикорупційного суду стане фінальною нотою випробувань для України і українських політиків», - зазначив Директор НАБУ.

    Він нагадав, що із понад 65 кримінальних проваджень, які були скеровані до суду,  24 наразі залишаються без судового розгляду. Так, наприклад, суд вже більше року не може розпочати розгляд  справи про незаконний вплив на Міністра економічного розвитку та торгівлі.

    На думку Директора Бюро Артема Ситника, разом із Національним антикорупційним бюро та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою Спеціалізований антикорупційний суд утворить повноцінну вертикаль для ефективної боротьби з корупцією.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.