• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • “Україна транспортна 2005” виходить в світ!

    Опубликовано: 2005-12-23 11:30:00
    В світ виходить третє видання “України транспортної” — “Україна транспортна-2005”. Проект представлено Українським видавничим консорціумом за підтримки Міністерства транспорту України.

    За словами директора проекту, члена Національної спілки журналістів України Ірини Бєляєвої, “видання представляє близько 100 провідних підприємств транспортної галузі по всіх регіонах України, включаючи центральні та регіональні органи влади, державні департаменти міністерств, інспекції, асоціації, профспілки, спеціалізовані наукові та навчальні заклади тощо”.

    Обсяг книги — 500 сторінок. Мова українська, англійська. Формат А4. Наклад — 5000 примірників. Не для продажу.

    Видання безкоштовно передається до Міністерств, центральних та регіональних органів державного управління, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Торгово-промислової палати України, наукових та академічних бібліотек, посольств європейських країн та Росії в Україні, представництв України за кордоном, розповсюджується на галузевих виставках.

    Ірина Бєляєва зазначила, що “проект надає інформацію для оцінки реального стану даного сектору економіки, а отже, визначення пріоритетних напрямків розвитку, а також об’єктивний аналіз позитивних та негативних зрушень, що відбуваються в транспортній галузі. Тому і мета нашого Проекту включає важливі на сьогодні напрямки, як: сприяння відродженню транспортної промисловості в Україні, інформаційна та іміджева підтримка діючих підприємств галузі, налагодження плідних ділових контактів з потенційними партнерами, сприяння зростанню потоку інвестицій, які б вплинули на процес реконструкції та розвитку інфраструктури галузі”.

    Ганна Тиха,
    кореспондент

     ELCOMART News
    (www.e-news.com.ua)









    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.