• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДК “Газ України” розпочала укладання договорів на постачання природного газу населенню та бюджетним організаціям у новому 2006 році

    Опубликовано: 2005-12-23 10:19:00
    Дочірня компанія «Газ України» НАК «Нафтогаз України» розпочала укладання договорів з газовими господарствами на постачання природного газу населенню та бюджетним установам і організаціям у новому 2006 році.
     
    ДК «Газ України» направила в регіони підприємствам з газопостачання та газифікації для розгляду та підписання підготовлені Компанією проекти договорів на постачання природного газу населенню та бюджетним установам і організаціям з 1 січня до 31 грудня 2006 р. до повного здійснення розрахунків за природний газ, постачання якого забезпечить Компанія.
     
    У запропонованих регіональним газовим господарствам проектах договорів вказано також ціни на енергоносій, за якими Компанія зобов’язується постачати природний газ населенню, бюджетним установам і організаціям. Вони будуть такими ж, як і у 2005 р. Населенню газ буде реалізовуватись по 175 грн. за 1000 куб. м. за наявності газового лічильника і по 190 грн. за 1000 куб. м. – за його відсутності (з урахуванням вартості транспортування газу). Бюджетним установам і організаціям природний газ постачатиметься по 231 грн. за 1000 куб. м. (з урахуванням вартості його транспортування).
     
    З метою забезпечення безперервного постачання природного газу споживачам ДК «Газ України» звернулася також до підприємств з газопостачання та газифікації з пропозицією розглянути та підписати запропоновані проекти договорів у найкоротші терміни.
     
    ДК «Газ України» інформує, що має достатні ресурси природного газу для забезпечення потреб споживачів у новому 2006 році. Компанія також наголошує, що для сталого забезпечення газом споживачів, в т. ч. населення й бюджетних установ і організацій, розрахунки за нього мають бути стовідсотковими.
     
    Прес-служба ДК «Газ України»








    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.