• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Китайські інвестори досліджують можливості впровадження в Україні проектів з виробництва енергії з відходів

    Опубликовано: 2017-05-30 14:37:35

    Про це йшлося на зустрічі Голови Держенергоефективності Сергія Савчука з виконавчим директором китайської компанії «China Everbright International Limited» Вангом Тяним.

    Ванг Тяний повідомив, що компанія, заснована у 1983 році,  має великий досвід реалізації проектів з будівництва заводів з переробки побутових відходів та виробництва енергії на засадах державно-приватного партнерства. Зокрема, вже запущено 31 такий проект. Загалом, на стадії розробки та введення в експлуатацію - близько 70 проектів. Заводи також працюють у В’єтнамі, Німеччині, Польщі. Наразі компанія вивчає нові ринки, зокрема і в Україні.

    У ході перемовин Сергій Савчук розповів про законодавчу базу у сфері виробництва енергії з альтернативних видів палива. Голова також повідомив про гарантії, які можуть надати муніципалітети в рамках проектів державно-приватного партнерства (ДПП).

    За результатами зустрічі домовлено продовжити обмін інформацією, зокрема, розглянути потенційні проекти ДПП, у тому числі щодо переробки сміття та виробництва енергії. Окрім цього, компанія ознайомиться з вже розробленими проектами, які потребують залучення інвестицій чи пільгових кредитних коштів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.