• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До кінця 8-ї сесії ВР має прийняти законопроекти по реалізації медреформи – Сергій Березенко

    Опубликовано: 2017-05-25 15:15:24

    До кінця 8-ї сесії ВР, тобто до літніх канікул, потрібно прийняти відповідне законодавство для реалізації медичної реформи. Про це сьогодні на брифінгу у парламенті наголосив заступник голови фракції БПП Сергій Березенко.
    Він розповів, що вчора відбулося пeршe досить результативне засідання робочої групи щодо доопрацювання урядових законопроeктів по рeалізації мeдичної рeформи. Були напрацьовані певні позиції і певні зміни до законопроектів, запропонованих МОЗ.
    «Головне наше завдання – до кінця цієї сесії, тобто до літніх канікул, прийняти відповідне законодавство, яке повинно запрацювати, щоб при підготовці Бюджетної резолюції на наступний 2018 рік міністерство охорони здоров’я могло вже закладати певні кошти в держбюджет», - підкреслив Сергій Березенко.
    Народний депутат зазначив, що фракція БПП підтримує необхідність проведення медичної реформи, яка повинна бути направлена на пацієнта. «Ми повинні розуміти, що виключно оплата медичної послуги, а не ліжкомісця і обігрів стін, як це робилося багато років, призведе до підвищення якості надання медичних послуг і до зростання заробітної плати лікарів. Зростання зарплатні наших медиків і підвищення якості медичних послуг – це головні пріоритети, які закладені в медичній реформі», - відмітив заступник голови фракції БПП.
    Він повідомив, що робоча група наступного разу збереться на засідання 31 травня, на якому проаналізує всі письмові пропозиції від депутатів і зможе вийти на остаточний текст законопроектів (реєстр. NoNo 6027, 6328, 6329, 6347).
    Сергій Березенко висловив сподівання, що для голосування за доопрацьовані проекти законів про медичну реформу вже наступного пленарного тижня вистачить голосів.

    Прес-служба народного депутата України Сергія Березенка

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.