• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У рамках Шостої міністерської конференції СОТ підписано двосторонній протокол з доступу до ринку товарів та послуг з КНР

    Опубликовано: 2005-12-21 11:45:00
    13-18 грудня 2005 року українська делегація на чолі з Міністром економіки України Арсенієм Яценюком взяла участь у 6-ій Конференції міністрів Світової організації торгівлі у м. Гонконг (Китай), де зібралися делегації з 150 країн світу.
     
     Під час роботи конференції Глава делегації України Арсеній Яценюк провів зустріч з Генеральним директором СОТ Паскалем Ламі. У ході бесіди А.Яценюк повідомив співбесідника про активізацію переговорного процесу та законодавчих змін, що відбуваються в Україні, для забезпечення приєднання України до СОТ. Своєю чергою, Паскаль Ламі висловив підтримку щодо якнайшвидшого набуття Україною членства в цій організації.
     
    Під час роботи конференції українською делегацією було проведено ряд зустрічей з країнами-членами СОТ з питань двостороннього співробітництва та переговорного процесу щодо вступу України до СОТ і підписано двосторонній протокол з доступу до ринку товарів та послуг з Китайською Народною Республікою. Підписання протоколу стало логічним завершенням тривалих двосторонніх переговорів і засвідчило практичну підтримку процесу набуття Україною членства у СОТ з боку Китаю. 
     
     Міністерство економіки України
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.