У рамках Шостої міністерської конференції СОТ підписано двосторонній протокол з доступу до ринку товарів та послуг з КНР

21 дек, 11:45

13-18 грудня 2005 року українська делегація на чолі з Міністром економіки України Арсенієм Яценюком взяла участь у 6-ій Конференції міністрів Світової організації торгівлі у м. Гонконг (Китай), де зібралися делегації з 150 країн світу.
 
 Під час роботи конференції Глава делегації України Арсеній Яценюк провів зустріч з Генеральним директором СОТ Паскалем Ламі. У ході бесіди А.Яценюк повідомив співбесідника про активізацію переговорного процесу та законодавчих змін, що відбуваються в Україні, для забезпечення приєднання України до СОТ. Своєю чергою, Паскаль Ламі висловив підтримку щодо якнайшвидшого набуття Україною членства в цій організації.
 
Під час роботи конференції українською делегацією було проведено ряд зустрічей з країнами-членами СОТ з питань двостороннього співробітництва та переговорного процесу щодо вступу України до СОТ і підписано двосторонній протокол з доступу до ринку товарів та послуг з Китайською Народною Республікою. Підписання протоколу стало логічним завершенням тривалих двосторонніх переговорів і засвідчило практичну підтримку процесу набуття Україною членства у СОТ з боку Китаю. 
 
 Міністерство економіки України
 
 
 

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/41404.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua