• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Вугільна галузь України є виключно перспективою» – Віктор Ющенко

    Опубликовано: 2005-12-20 15:29:00
    З січня 2006 року держава розпочне вести нову політику у вугільній сфері, насамперед щодо використання фінансових ресурсів та лібералізації цін на продукцію вугільного сектора. Також будуть переглянуті форми власності шахт. Про це сьогодні заявив Президент України Віктор Ющенко на прес-конференції у Києві.
     
    «Моя мета – якомога повніше розкрити можливості вугільної галузі», – сказав Президент. Він також повідомив, що усі проекти, які дають перспективу на впровадження новітніх технологій у цій сфері, починаючи з 1 січня, переходять під патронат першого заступника міністра вугільної промисловості.
     
    «Країна має кілька мільярдів тонн прогнозованих запасів вугілля. Це один із ресурсів, на базі якого найближчі сто років можна робити вдалий сектор енергетичної політики України», – наголосив Глава держави. 
     
     
    Прес-служба Президента України Віктора Ющенка
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.