• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На ЗАТ "Сєверодонецьке об'єднання "Азот" урочисто пущено другу чергу виробництва вінілацетату

    Опубликовано: 2005-12-19 12:28:00
    Геннадій Москаль прийняв участь в урочистому пуску другої черги виробництва вінілацетату на ЗАТ „Сєверодонецьке об’єднання „Азот”.
     
    Сьогодні голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль відвідав з робочим візитом м. Сєверодонецьк. Він побував на ЗАТ „Сєверодонецьке об’єднання „Азот” з приводу урочистого пуску на підприємстві другої черги виробництва вінілацетату.
     
    Перед тим він ознайомиться з м. Сєверодонецьком та відвідав Свято-Христо-Різдвяний храм. Після цього губернатор Луганщини взяв участь в урочистому мітингу на „Азоті” та ознайомився з виробничими потужностями об’єднання. На урочистому заході, присвяченому введенню в експлуатацію 2-ої черги цеху вінілацетату, були також присутні Алекс Ровт - Президент компанії "IBE TRADE Corp" - співзасновник інвестиційної компанії "Wordwide CHEMICAL LLC", Сєверодонецький міський голова, керівники та власники об’єднання.
     
    ЗАТ “Сєверодонецьке об’єднання “Азот” є одним з провідних підприємств Луганської області та хімічної промисловості України в цілому. Питома вага обсягів виробництва „Азоту” по області становить 6,7%, а в хімічній галузі регіону - 65,6%. Обсяги виробництва товарної продукції за 11 місяців 2005 року на підприємстві становить 1 млрд. 889 млн. 875тис. грн. Прибуток від діяльності за 1 півріччя поточного року становив 182млн, грн.
     
    Введення в експлуатацію другої черги вінілацетатного цеху на „Азоті” дозволить у два рази збільшити випуск продукції з 16,5 тис. тон до 33 тис. тон у місяць). Цех з виробництва вінілацетату введено в експлуатацію 1 січня 1968 року. За 11 місяців 2005 року вироблено 23444 тони вінілацетату, який використовується як сировина для виробництва полівінілацетатної дисперсії і полівінілового спирту. Приблизно 70% вінілацетату, який виробляється на ЗАТ “Сєверодонецьке об’єднання Азот” йде на експорт.
     
     Урядовий портал
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.