• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затверджено індикативні ціни на карбамід та аміак, що експортується з України у другій половині грудня 2005 року

    Опубликовано: 2005-12-19 11:47:00
    Наказом Міністерства економіки України від 16.12.05 № 507 затверджено індикативні ціни на карбамід та аміак, що експортується з України у другій половині грудня 2005 року.
     
    Індикативні ціни на карбамід, що експортується з України в другій половині грудня 2005 року, затверджено на рівні 210 USD/МТ (на умовах поставки FOB порти України).
     
    Індикативні ціни на аміак, що експортується з України в другій половині грудня 2005 року, затверджено на рівні 250 USD/МТ (на умовах поставки FOB порти України).
     
     Ціни затверджено з метою виконання Указу Президента України від 10.02.96 № 124/96 "Про заходи щодо вдосконалення кон`юнктурно-цінової політики у сфері зовнішньоекономічної діяльності" на підставі протоколу кон`юнктурної наради у Міністерстві економіки України від 07.12.2005 № 22.
     
    Експортні індикативні ціни встановлюються Міністерством економіки України щомісяця на продукцію, у відношенні якої проти українських виробників ведуться (або можуть бути розпочаті) антидемпінгові розслідування.
     
    Експорт товарів з України не може здійснюватися за цінами нижчими за встановлені індикативні.
     
     
    Міністерство економіки України
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.