• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НЕЙМОВІРНО. АЛЕ ФАКТ: 3-РІЧНА ДІВЧИНКА ЗНАЄ МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ НА КАРТІ УСІХ КРАЇН СВІТУ ТА БАГАТЬОХ ІНШИХ ГЕОРГАФІЧНИХ ОБ'ЄКТІВ

    Опубликовано: 2017-03-21 15:07:40

    22 березня 2017 року у Києві відбудеться реєстрація унікального рекорду України на знання місцезнаходження на політичній мапі світу всіх без винятку країн світу і багатьох річок, озер, морів, океанів, островів, - усього понад 400 географічних обєктів! Винятковість рекорду в тому, що рекордсменці всього... 3 рочки.

    Диво-дитина Злата Поплавська дуже допитлива дівчинка. Улюблене заняття для неї на даний момент - вивчення національних костюмів народів світу, анатомії коней, розгадування дитячих кросвордів.

    Свій перший рекорд вона встановила рік тому, назвавши 237 державних прапорів  країн світу.

    Реєстрація рекорду юного інтелектуала відбудеться в середу, 22 березня о 12.00. Запрошуємо журналістів підтримати одну з наймолодших рекордсменок Національного Реєстру Рекордів Злату Поплавську. Зустріч з журналістами за адресою: м. Київ, вул. Плеханова 4Б (Лівий берег), дитячий клуб "Червоні вітрила".

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.