• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стимулювати малий бізнес та розширити кордони: у столиці відкрився Перший весняний фестиваль

    Опубликовано: 2017-03-06 13:00:33

    У Києві розпочав свою роботу Перший весняний фестиваль, що об’єднав виробників, дизайнерів, малий та середній бізнес із різних країн Європи – України, Литви, Італії тощо. Головний девіз заходу – розвиток ділових контактів, популяризація рідкісних, унікальних товарів. Організатором фестивалю виступив УСПП за підтримки посольств країн-учасниць, Вільнюської торгово-промислової палати.
    Українські промисловці та підприємці мають величезний досвід організації практичних заходів для поглиблення бізнес-комунікацій між партнерами з різних країн, просування вітчизняного експорту. Не один рік за їх сприяння національні виробники – хенд-мейду, дизайнерського одягу тощо –  беруть участь у виставках-ярмарках у Литві. Цьогоріч Перший весняний фестиваль став хорошою нагодою започаткувати такий майданчик і в Україні.
    «Розвиток підприємництва, натхнення українців щось створювати, розвивати свою справу, не боятися виходити на національний та закордонні ринки – це те, що УСПП ставить за пріоритет у своїй діяльності. І в даному контексті народна дипломатія працює якнайкраще: долаються бар’єри, стереотипи, на таких фестивалях знаходяться нові партнери, споживачі, а відтак – відкриваються нові перспективи», – наголосив президент УСПП Анатолій Кінах.
    Дипломати на відкритті фестивалю висловили сподівання, що він переросте в добру традицію. Зокрема, посол Молдови в Україні Руслан Болбочан привітав учасників та відвідувачів із початком весни та підкреслив, що двосторонні відносини, в тому числі  торгово-економічні,  зараз розвиваються дуже динамічно.
    Посол Литви Марюс Януконіс нагадав, що в ці дні в Литві проходить ярмарок Казюкіса, серед учасників якої – дуже багато українських виробників. «Це свідчить про інтерес, креативність та великі можливості вашого бізнесу», – сказав він.
    Почесні гості вже встигли придбати цікавинки, представлені на фестивалі – хенд-мейд та навіть київські сушки.
    Серед іншого, відвідувачі зможуть підібрати для себе щось із сувенірів, подарунків, одягу, взуття тощо від іменитих дизайнерів Анни Братасюк, Ірини Терещенко, Дому моди РІТО  тощо.  На них чекає художній розпис тканин від Наталії Шемякіної, нові колекції «Week», «Shtapel», «Space for ladies», «ItaliaVogs» тощо.
    Культурна та шоу-програма трьох днів фестивалю – 3-5 березня – дуже насичена. Організатори передбачили корисні спілкування та концерти на будь-який смак: презентація художнього проекту «Glow Art Ukraine», концерт фіналістки міжнародного конкурсу «Словянський базар-2014» Вероніки Дорош та ін. 
    Для гурманів проведе серію майстер-класів Асмік Каспарян – переможниця шостого сезону «Майстер-шеф». Другий день фестивалю супроводжуватиметься музикою від джаз-бенду «Крок», виступами фіналістів дорослого «Голосу країни» Таші Круз та «Голос.діти». Окрім того, серед відвідувачів Першого весняного розігруватимуться різноманітні призи – чудова нагода отримати подарунок до весняних свят.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.