• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент України провів зустріч із представником «Дойче Банк АГ» Петером Тілсом

    Опубликовано: 2005-12-16 10:50:00
    Президент України провів зустріч із керуючим директором управління глобальних зв’язків «Дойче Банку АГ» Петером Тілсом, під час якої йшлося про співробітництво у банківському секторі. У зустрічі взяв участь Голова правління ВАТ «Державний ощадний банк України» Олександр Морозов.
     
    На зустрічі були обговорені спільні проекти у банківській сфері, зокрема, фінансування Ощадбанком та Дойче Банком пріоритетних проектів в Україні. Насамперед, йшлося про проекти довгострокового фінансування житлового будівництва і сільського господарства.
    Також йшлося про надання технічної допомоги Дойче Банком в розробці механізму компенсації вкладів населення в Ощадбанку СРСР.
     
    Віктор Ющенко підтримав підписання Меморандуму про співпрацю між банками, а також запропонував Петеру Тілсу стати членом Ради з іноземних інвестицій при Президентові України. 
     
    Довідково. На сьогодні Дойче Банк профінансував в Україні проектів на суму понад 3 мільярди євро. За 2005 рік сума фінансування становила 1,8 мільярди євро. Дойче Банком профінансовані, зокрема, НАК «Нафтогаз України», ВАТ «Укртелеком»,  ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України». Окрім цього, ведеться підготовка проекту щодо фінансування НАЕК «Енергоатом».
     
    Прес-служба Президента України Віктора Ющенка
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.