• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Співробітники Управління СБ України у Львівській області виявили значну кількість правопорушень при оформленні виїзних документів та віз

    Опубликовано: 2005-12-13 15:39:00
    Співробітники Управління СБ України у Львівській області останнім часом виявили значну кількість правопорушень при оформленні виїзних документів та віз до країн Європейського Союзу для громадян України та іноземців-вихідців з країн СНД. Протиправний механізм втілювали у життя деякі львівські туристичні фірми, які фальсифікували виїзні документи – “шенгенські” візи та закордонні паспорти громадян України, Литви, Латвії, Республіки Польща, Російської Федерації.
     
    Протягом року слідчим відділом Управління було порушено 6 кримінальних справ стосовно громадян України та іноземців за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст.332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), частину яких уже скеровано до суду. У минулому році за скоєння таких злочинів судами Львівської області на строки від одного до п’яти років ув’язнення було засуджено шість осіб.
     
    Ділки працювали за певною схемою: вони офіційно відправляли громадян України до сусідньої Польщі, а вже звідти пропонували мандрувати із закордонними паспортами інших держав з переклеєними фотокартками. У більшості випадків при спробі в’їхати до Німеччини, Франції, Італії чи до будь-якої іншої країни Західної Європи з фальшивими документами наших співвітчизників затримують іноземні правоохоронні органи та притягують до кримінальної відповідальності. Після відбуття покарань наших громадян депортують з оформленням відповідної процедури (внесенням установчих даних особи до списку небажаних осіб, зняття відбитків пальців тощо), що у подальшому взагалі унеможливлює відвідування ними країн Європейського Союзу.
     
    Урядовий портал
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.