• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розпочато кримінальне провадження за фактом травмування двох солдатів під час занять з вогневої підготовки на Житомирщині

    Опубликовано: 2016-12-13 13:59:46

    Військовою прокуратурою  Житомирського гарнізону Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження за фактом отримання поранень та травм двома військовослужбовцями військової служби за контрактом Збройних Сил України під час виконання занять з вогневої підготовки.
    Попередньо встановлено, що в селі Тетерівка Житомирської області на військовому полігоні, за наказом командира, особовим складом десантно-штурмового батальйону однієї з військових частин, проводились заняття з вогневої підготовки з виконанням стрільб з міномету під час яких, відбулась детонація міни, що призвела до поранення та травмування двох старших солдатів.
    Вказаних військовослужбовців було доставлено до Житомирського військового госпіталю, де їм встановили діагноз: струс головного мозку, численні поранення  обличчя. На даний час їх стан задовільний та вони перебувають в неврологічному та офтальмологічному відділеннях.
    За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення за ч. 2 ст. 414 КК України (порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами та предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення).
    Досудове розслідування проводить військова прокуратура Житомирського гарнізону.  
      
    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.