• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Стефурак став переможцем конкурсного відбору на посаду директора національного природного парку «Гуцульщина»

    Опубликовано: 2016-12-08 11:48:13

    7 грудня 2016 року в Міністерстві  екології та природних ресурсів України відбувся І етап засідання постійно діючої комісії для конкурсного відбору керівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Мінприроди.
     
    Під час засідання було визначено переможця  конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора  національного природного парку «Гуцульщина».
     
    У фінальному  засіданні  взяло участь  3 із 4-х кандидатів, допущених до участі в конкурсному відборі після розкриття пакетів документів, поданих претендентами  на відповідність зазначеним в оголошенні вимогам, а саме: Петро Пліхтяк, Богдан Марчук, Ігор Данюк та  Юрій Стефурак, Олег Данчук  на засідання не з’явився, про що повідомив членам конкурсної комісії під час засідання в телефонному  режимі.
     
    За процедурою  проведення конкурсного відбору  всі кандидати  представили свою конкурсну пропозицію з управління та розвитку  національного природного  парку «Гуцульщина».
     
    Засідання конкурсної комісії  транслювалося  на каналі Мінприроди в youtube у режимі он-лайн.   Кожен громадянин України  мав можливість не лише спостерігати за засіданням, а й поставити свої запитання учасникам конкурсу  та отримати відповідь.
     
    Крім того, на засіданні були присутні  представники центральних та регіональних ЗМІ, які також змогли задати питання кандидатам.
     
    За результатами голосування членами постійно діючої комісії
    конкурсного відбору керівників підприємств, установ та організацій,
    що належать до сфери управління Мінприроди,  було  одноголосно обрано   переможця на заміщення вакантної посади директора національного природного парку «Гуцульщина».  Ним став  Стефурак Юрій Петрович.
     
    Петру Пліхтяку, який за кількістю балів зайняв друге місце та має значний  досвід у науковій роботі, було запропоновано розглянути пропозицію щодо продовження кар’єри  безпосередньо в НПП «Гуцульщина», де зайнятися плануванням та організацією проведення  науково-просвітницької діяльності.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.