• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У парламенті збирають голоси за зняття мораторію на експорт лісу - Ярослав Москаленко

    Опубликовано: 2016-12-07 08:54:06

    Лідер депгрупи "Воля народу" Ярослав Москаленко заявив, що у Верховній Раді відбувається пошук голосів за зняття мораторію на експорт лісу-кругляку, введеного до 2025 року. Про це політик заявив під час виступу з трибуни парламенту.

    "Ми знаємо, що у цій залі збирають голоси на зняття мораторію експорту лісу. Ми за жодних умов голосувати за це не будемо" - сказав він.

    Москаленко зауважив, що низка країн ЄС відмовилась від експорту лісу та його вирубки. "Італія дотує 15 євро на кожен куб імпортованого лісу, Туреччина - 10, Австрія і Румунія забороняють вирубку. А нам рекомендують відкрити експорт", - наголосив він.

    "Я хочу їм сказати: хай будують фабрики у нас на території, платять податки, створюють робочі місця і після цього скільки завгодно експортують готову продукцію. І це стосується не тільки деревини, а всієї сировинної бази України. Така позиція депутатської групи "Воля народу", - підкреслив народний депутат.

    Прес-служба ДГ «Воля народу»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.