• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 6 грудня фінансовий комітет ВР розгляне законопроект про підвищення прозорості НБУ

    Опубликовано: 2016-12-05 15:00:14

    6 грудня 2016 року о 14:30 відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності (м. Київ, вул. Липська, 3, зал №2).
    На засіданні планується розглянути проект закону щодо забезпечення прозорості діяльності Національного банку України та підвищення його відповідальності перед суспільством (№5257). Співавторами якого, окрім представників Радикальної партії стали депутати від інших ключових фракцій Верховної Ради.
    Як підкреслив напередодні Голова Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності та один із ініціаторів розробки цього законопроекту Сергій Рибалка, документ базується на практиці та законодавчих правилах функціонування центральних банків інших країн світу, передовсім країн Європи.
    На засіданні також планується розгляд законопроекту щодо підвищення ефективності регуляторної діяльності Національного банку України (№5304). Окрім цього буде розглядатися проект закону про внесення змін до Закону України "Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків" щодо вдосконалення процедур спрощеної капіталізації та реорганізації банків (№5388).
    Вхід за картками акредитації.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.