• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Голос молоді: ми хочемо бути почутими

    Опубликовано: 2016-12-05 12:29:36

    7 грудня 2016 року, до дня самоврядування, в сесійній залі Київміськради відбудеться перша сесія дитячо-юнацького парламенту Києва.
    120 делегатів від столичної учнівської молоді зберуться в стінах Київської міської державної адміністрації, де будуть обговорювати нагальні питання юні Києва, а також ініціювати створення та реалізацію цікавих та значущих проектів! Ця зустріч – можливість донести свій голос до столичної влади та разом із дорослими зробити місто кращим для дітей та молоді.
    Під час попередніх робочих засідань вже напрацьовані ідеї проектів, серед яких: створення інтерактивної мапи історичних місць Києва із враженнями дітей, проведення конкурсу тизерів та буктрейлерів української книги, створення мапи випускників столичних шкіл – учасників АТО, проведення пісенного вернісажу виключно українських пісень, долучення до ініціативних груп з покращення навігацій по місту та багато лідерських, правових та екологічних проектів-пропозицій.
    Але ще є можливість відправити свій проект, або свою ідею: запрошуємо всіх небайдужих долучитися до обговорення. Надсилайте свої ідеї та пропозиції на електронну пошту парламенту: p_d_k@ukr.net
    Всі проекти та ідеї будуть розміщені на блозі парламенту та доступні до обговорення: http://youthparlam.blogspot.com/

    Організатори заходу:
    Департамент освіти і науки, молоді та спорту Київміськради
    Київський молодіжний центр
    Київський палац дітей та юнацтва
    Інформаційно-творче агентство «ЮН-ПРЕС»
    Парламент дітей міста Києва

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.