• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ситуація в Криму на 12.12.2005 року

    Опубликовано: 2005-12-12 11:38:00
    Міністерство охорони здоров’я України надає чергову інформацію про хід виконання Указу Президента України щодо введення надзвичайного стану в населених пунктах АР Крим.

    Станом на 8-00 12 грудня 2005 р., за повідомленнями управління ветеринарної медицини АР Крим, зареєстровані випадки захворювання та загибелі домашніх птахів у садибах громадян, що проживають у Нижньогірському районі (в селах Ізобільне, Ємельянівка, Акимівка, Зорькіно, Кірсановка, Лужки, Зелене); Джанкойському районі (с.Завєт-Лєнінське, с.Пушкіно); Совєтському районі (Некрасівка, Черноземне, Краснофлотське, Совєтське, Дмитрівка, Хлєбне, Завітне); Красноперекопському районі (Воінка); м.Феодосія, с.Солнечне, Приморське; м.Сімферополь. Повністю знищені домашні птахи у 5 населених пунктах (Некрасівка, Завєт-Лєнінське, Пушкіно, Ізобільне та Ємельянівка).
     
     За останню добу проводилось знищення поголів’я птахів в с.Акимівка, с.Дмитрівка, с.Краснофлотське, с.Совєтське.
     
    Станом на 800 12.12.05 за даними управління ветеринарної медицини в АР Крим зареєстровано падіж птахів (3 курки) в одному дворі с.Двурєчьє Нижньогірського району. Відібрано та направлено матеріал для дослідження у республіканську лабораторію ветеринарної медицини АР Крим. Кількість населення та дворів уточнюється.
    В Україну прибули експерти ВООЗ для оцінки дій по організації протиепідемічних заходів та надання практичної допомоги.
     
     Здійснюються профілактичні заходи щодо попередження виникнення осередків інфекції серед населення.
    Захворюваність на ГРВІ серед населення в даних регіонах – на рівні сезонної.
                 
    Ситуація знаходиться на постійному контролі МОЗ України.
     
    Прес-служба МОЗ
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.