• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Конкурсна комісія Мінприроди розглянула подані документи претендентів на посади директорів установ природно-заповідного фонду

    Опубликовано: 2016-12-02 14:16:36

    30 листопада 2016 року в Міністерстві екології та природних ресурсів України відбулося засідання постійно діючої комісії для конкурсного відбору керівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства екології та природних ресурсів України, рішення про проведення якого прийнято наказом міністерства від 30 серпня 2016 року № 321.

    На засіданні було розкрито пакети документів, поданих претендентами для участі у конкурсному відборі на посаду керівника в:

    національному природному парку "Гуцульщина",

    національному природному парку "Меотида",

    національному природному парку "Тузловські лимани",

    національному природному парку "Північне Поділля",

    Гетьманському національному природному парку,

    Нижньодністровському національному природному парку,

    природному заповіднику "Горгани",

    природному заповіднику "Єланецький степ",

    та перевірено їх відповідність зазначеним в оголошенні вимогам.
     
    На конкурсний відбір керівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства екології та природних ресурсів України, надійшли документи від 29 претендентів.
    Розглянувши подані претендентами документи, Комісія вирішила:

    1. Допустити до участі в конкурсному відборі на заміщення вакантної посади керівника:

    Національного природного парку "Гуцульщина": Пліхтяка Петра Петровича; Стефурака Юрія Петровича; Данюка Ігоря Григоровича; Марчука Богдана Васильовича.
    Національного природного парку "Тузловські лимани": Куракова Олега Михайловича; Чакіра Віталія Анатолійовича; Павленка Миколу Івановича.
    Національного природного парку "Північне Поділля": Фенчака Василя Івановича; Сиротюка Юрія Євгенійовича.
    Гетьманського національного природного парку: Бітюка Олександра Володимировича; Кривоколіска Володимира Олександровича.
    Нижньодністровського національного природного парку: Губанова Володимира Володимировича; Роженка Миколу Васильовича; Курочкіна Сергія Леонідовича; Чердаклієва Юрія Степановича.
    Природного заповідника "Горгани": Голинського Ярослава Івановича; Кисляка Василя Михайловича.
     
    2. Не допустити до участі в конкурсному відборі на заміщення вакантної посади керівника:

    Національного природного парку "Гуцульщина" – у зв’язку з відсутністю повного пакету документів відповідно до п. 10 Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України
    від 03.09.2008 № 777: Слюсарчука Івана Миколайовича.

    Національного природного парку "Тузловські лимани":

    - у зв’язку з відсутністю стажу роботи за професіями керівників нижчого рівня не менше 5 років та повного пакету документів відповідно до п. 10 Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 № 777: Дімова Віталія Васильовича;

    - у зв’язку з відсутністю стажу роботи за професіями керівників нижчого рівня не менше 5 років: Корнійчука Олега Михайловича;

    - у зв’язку з невідповідністю освіти кваліфікаційним вимогам: Чумаченка Юрія Миколайовича.

    Національного природного парку "Північне Поділля":

    – у зв’язку з відсутністю повного пакету документів відповідно до п. 10 Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 № 777: Сторчака Василя Володимировича, Доморада Володимира Федоровича.

    Гетьманського національного природного парку:

    - у зв’язку з відсутністю стажу роботи за професіями керівників нижчого рівня не менше 5 років: Марченка Юрія Івановича.

    Нижньодністровського національного природного парку:

             - у зв’язку з відсутністю стажу роботи за професіями керівників нижчого рівня не менше 5 років та повного пакету документів відповідно до п. 10 Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 № 777: Софроні Леоніда Ілліча;

    - у зв’язку з відсутністю стажу роботи за професіями керівників нижчого рівня не менше 5 років: Токаренка Андрія Вікторовича, Козака Сергія Павловича.

    3. Зважаючи на вимоги абзацу другого пункту 19 Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України
    від 03.09.2008 № 777, конкурс на заміщення вакантних посад керівників національного природного парку "Меотида" та природного заповідника "Єланецький степ" не буде проводиться у зв’язку з поданням пропозиції лише
    від одного учасника конкурсу.
     
    Про час та місце проведення наступного засідання постійно діючої комісії буде повідомлено на сайті міністерства в рубриці "Кадрові питання" підрубриці "Повідомлення" додатково.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.