• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про пташиний грип в АРК

    Опубликовано: 2005-12-08 16:13:00
    Міністерство охорони здоров’я України надає чергову інформацію про хід виконання Указу Президента України щодо введення надзвичайного стану у селах Некрасовка Совєтського району, с. Ізобільне та с. Омелянівка Нижньогірського району, с. Завіт-Ленінський та с. Пушкіне у Джанкойському районі АР Крим.
     
    Станом на 8 грудня 14.00 виявлено нові випадки масового захворювання та загибелі домашніх птахів у садибах громадян, що проживають в селах Дмітровка, с. Чорноземне, с. Красно флотське, с. Советське, с. Хлебне Советського району, село Зорькино Нижньогірського району, село Воінка Красноперекопського району.
     
    У вищезгаданих селах організовано проведення подвірних обходів медичними бригадами. Всього працюють 55 медичних бригад. Бригадами проводиться опит населення і виявлення осіб з проявами клініки грипу та ГРВІ. На 08.12.05р.
     з 8-00 до 14-00 у вищезгаданих селах проведені обходи 3407 садиб, оглянути 7664 осіб.
     
    Захворюваність ГРВІ серед населення в даних регіонах на рівні сезонної. У вогнищах, де зареєстровано падіння птахів, нових випадків захворювання ГРВІ/грипом людей немає.
     
    Працює 23 вакцинальних бригаді.
     
    На 14-00 час. 08.12.05г. усього з наростаючим підсумком вакциновано 9788 людей.
     
    Почалися подвірні обходи у населених пунктах Присівашья
                При Раді Міністрів АР Крим у щоденному режимі проводиться засідання оперативного штабу, на регіональному рівні – засідання медичного штабу.
     
    Ситуація знаходиться на постійному контролі МОЗ України.
     
     
    Прес-служба МОЗ
    вул. М. Грушевського, 7, м. Київ, 01021,
    тел. (044) 253-02-25,
    Е-mаіІ: press@mоz.gоv.uа,
    wеb:httр://www.moz.gov.uа, код
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.