• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • UMC запроваджує послуги для абонентів з обмеженими можливостями слуху та мови

    Опубликовано: 2005-12-08 14:00:00
    8 грудня 2005 р. UMC, 100%-ная дочірня компанія ВАТ "Мобільні ТелеСистеми", провідний оператор мобільного зв'язку в Україні, запровадила безкоштовне інформаційне обслуговування за допомогою SMS для людей з обмеженими можливостями слуху та мови. Про це ІА «Гаряча Лінія» повідомила прес-служба компанії.
     
    Тепер нечуючі й слабочуючі абоненти UMC, SІM-SІМ та ДЖИНС можуть ставити запитання про послуги мобільного зв'язку, тарифи й акції фахівцям UMC, надіславши набране латиницею SMS-повідомлення на спеціальний короткий номер Інформаційного центру компанії. Послуга надається безкоштовно.
     
    "Ми розуміємо, що для людей з проблемами слуху SMS є зручним, а часто навіть єдиним способом спілкування з тими, хто знаходиться далеко. Як соціально відповідальна компанія, ми не могли залишити частину наших абонентів, для яких спілкування настільки важливе, без інформаційного обслуговування. Унікальний в Україні проект UMC вводить у рамках своєї стратегії "Якість понад усе", одним з чотирьох елементів якої є соціальна відповідальність," - коментує нововведення генеральний директор UMC Адам Вояцький.
     
    "Ми вважаємо ініціативу UMC з надання спеціального обслуговування для людей із проблемами слуху дуже потрібною для членів Українського товариства глухих. Ми активно користуємося SMS і будемо раді довідатися більше про інші можливості мобільного спілкування. Хотілося б також звернути увагу виробників мобільних телефонів на потреби людей, що не чують - зручні клавіатури й великі екрани. Ми з нетерпінням чекаємо подальшого розвитку мобільного зв'язку, особливо можливості відео-конференцій, які дозволять нам виражати емоції підчас спілкування," – говорить Юрій Петрович Максименко, Голова центрального правління Українського товариства глухих.
     
    Згідно з даними Українського товариства глухих (УТОГ), в Україні є близько 100 тисяч людей з обмеженими можливостями слуху. Серед таких людей мобільним зв'язком у великих містах користуються 50% і 25-30% - у невеликих містах.
     
    Инф. Hotline.net.ua
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.