• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фахівці УДЦР виявили причину збоїв у роботі діагностичної апаратури національного дитячого лікувального закладу «Охмадит»

    Опубликовано: 2016-10-27 09:09:50

    Про це в коментарі прес-службі УДЦР повідомив директор з радіочастотного моніторингу та питань радіоелектронних засобів держпідприємства Микола Ковальчук.
    Він, зокрема, зазначив, що днями до Українського державного центру радіочастот звернувся головний лікар Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охмадит» з проханням провести вимірювання рівня електромагнітного випромінювання в приміщеннях консультативно-діагностичної поліклініки лікарні.
    Причиною занепокоєння медиків були збої у роботі складної діагностичної апаратури, які могли призвести до неточностей в результатах досліджень стану здоров’я пацієнтів закладу.
    Для з’ясування причин виникнення таких збоїв спеціалісти з радіочастотного моніторингу УДЦР провели технічний радіоконтроль смуг радіочастот поблизу будівлі лікувального закладу та в його приміщеннях.
    За результатами вжитих заходів встановлено, що перебої у роботі медичного обладнання сталися внаслідок дії індустріальних радіозавад, джерелом яких були прилади світлодіодного освітлення приміщень поліклініки.
    Фахівці УДЦР надали адміністрації спеціалізованої лікарні рекомендації, які дозволять в подальшому усунути завадовий вплив на медичне обладнання консультативно-діагностичної поліклініки.
    Прес-служба Українського державного центру радіочастот

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.