Фахівці УДЦР виявили причину збоїв у роботі діагностичної апаратури національного дитячого лікувального закладу «Охмадит»

27 окт, 09:09

Про це в коментарі прес-службі УДЦР повідомив директор з радіочастотного моніторингу та питань радіоелектронних засобів держпідприємства Микола Ковальчук.
Він, зокрема, зазначив, що днями до Українського державного центру радіочастот звернувся головний лікар Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охмадит» з проханням провести вимірювання рівня електромагнітного випромінювання в приміщеннях консультативно-діагностичної поліклініки лікарні.
Причиною занепокоєння медиків були збої у роботі складної діагностичної апаратури, які могли призвести до неточностей в результатах досліджень стану здоров’я пацієнтів закладу.
Для з’ясування причин виникнення таких збоїв спеціалісти з радіочастотного моніторингу УДЦР провели технічний радіоконтроль смуг радіочастот поблизу будівлі лікувального закладу та в його приміщеннях.
За результатами вжитих заходів встановлено, що перебої у роботі медичного обладнання сталися внаслідок дії індустріальних радіозавад, джерелом яких були прилади світлодіодного освітлення приміщень поліклініки.
Фахівці УДЦР надали адміністрації спеціалізованої лікарні рекомендації, які дозволять в подальшому усунути завадовий вплив на медичне обладнання консультативно-діагностичної поліклініки.
Прес-служба Українського державного центру радіочастот


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/402239.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua