• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лінощі корисні інтровертам і не тільки

    Опубликовано: 2016-10-30 18:24:19

    Учені зі США підтверджують необхідність ліні для нормального здорового розвитку людини, вона допомагає в індивідуальному зростанні.

    Лінуватися особливо рекомендується інтровертам, які повинні проводити багато часу наодинці з собою, обдумуючи результати спілкування в соціумі.

    Учені стверджують, що лінь необхідна для здорового функціонування організму людини. Також вона допомагає нормалізувати тиск, розслабитися, подолати стрес. Учені порівнюють лінь із медитацією, якщо вона не є постійною. Експерти визначили, що люди, які мають звичку лінуватися, збільшують тривалість життя, досягаючи успіхів, які не поступаються звершенням трудоголіків.

    Крім того, лінь розвиває креативний підхід, допомагаючи людині знаходити нестандартні рішення питань. Під час бездіяльності людина має шанс обдумати своє життя, пропрацювавши план подальших звершень. Думки науковців щодо ліні вивчала pedpresa.com.

    pohnews.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.