• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Понад 28000 міжнародних ідентифікаторів внесено фахівцями УДЦР за минулий тиждень до бази даних кодів ІМЕІ

    Опубликовано: 2016-08-31 14:29:55

    Фахівці УДЦР за минулий тиждень підготували 6 висновків для прийняття НКРЗІ рішень щодо видачі ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, оформили та видали користувачам 443 висновки щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів (РЕЗ) та випромінювальних пристроїв,  1228 дозволів на експлуатацію РЕЗ централізованого присвоєння та  1086 дозволів  – на РЕЗ децентралізованого присвоєння.
    На мережах операторів зв’язку спеціалісти УДЦР провели вимірювання телекомунікаційних мереж загального користування та виявили 4560 порушень порядку маршрутизації міжнародного трафіку. З них лише 9 порушень припадає на мережі фіксованого зв‘язку, всі інші – на мережі мобільного зв‘язку.
    На минулому тижні підрозділи радіочастотного моніторингу виявили 28 порушень умов дозволів на експлуатацію РЕЗ, а також 67 незаконно діючих пристроїв.
    Найбільше порушень виявлено на Харківщині (19), Києві та області (16), а також на Полтавщині (14).
    Також усунено дію 18 джерел радіозавад.
    Спеціалістами УДЦР складено 66 актів первинного технічного контролю при проведенні спільних із заявниками приймальних випробувань радіоелектронних засобів  та здійсненні вимірювань параметрів РЕЗ на місці експлуатації.
    За зверненням суб’єктів господарювання УДЦР продовжує здійснювати роботу з внесення кодів ІМЕІ мобільних терміналів до узагальненої бази даних.
    За тижневий період до бази даних внесено 28138 міжнародних ідентифікаторів.
    Фахівцями підприємства також проведено певний обсяг робіт з оцінки відповідності продукції.

    Прес-служба Українського державного центру радіочастот

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.