• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вадим Гулько: «УДЦР завдяки системі PROZORRO планує зекономити до кінця 2016 року майже 13 млн. грн»

    Опубликовано: 2016-08-31 11:41:32

    Про це в коментарі прес-службі УДЦР заявив виконавчий директор підприємства Вадим Гулько.

    «Ще влітку ми думали оголосити закупівлю програмно-апаратних комплексів для дослідження методів аналізу та ідентифікації мереж широкосмугового радіодоступу, а також відкриті торги на будівництво робочих приміщень Південної філії УДЦР. До речі, це єдина філія, яка розміщується у орендованих квартирах на 9 поверсі житлового будинку. Однак для економії коштів ми вирішили дочекатись серпня і вже до кінця місяця у системі PROZORRO буде оголошено тендерів на понад 22 мільйони гривень», - повідомив Вадим Гулько.

    Він також уточнив, що завдяки системі внутрішнього моніторингу закупівель, яка діє на підприємстві з ініціативи керівництва УДЦР, менеджмент підприємства в повній мірі володіє ситуацією, щоб не допустити порушень законодавства під час закупівель.

    «Своєчасна реакція на результати внутрішнього моніторингу дозволила зупинити витрачання близько 7 мільйонів гривень, торги по яким не були критично-важливими, але на диво оголошені якраз напередодні повного запуску системи PROZORRO 1 серпня. Ці торги ми будемо проводити виключно через прозору систему» - наголосив Вадим Гулько.

    Виконавчий директор УДЦР нагадав, що рівно рік тому, 27 серпня 2015 року УДЦР внутрішнім наказом перевів усі допорогові закупівлі на систему PROZORRO і провів за цей час 26 допорогових аукціонів. Їх очікувана вартість становила 1 102 145 грн., а по факту було витрачено 839 889 грн., тобто вдалося зекономити понад 262 тисячі гривень, що становить майже 23,8%.

    «Досвід, який ми отримали за цей рік допомагає нашим фахівцям і при проведенні перших надпорогових закупівель. Це неоціненні знання, які дозволяють нам зараз в повній мірі отримувати бонуси від системи PROZORRO. Якщо такими темпами піде й далі, то при очікуваних закупівлях на 64 млн грн економія коштів підприємства може становити майже 13 мільйонів гривень», - повідомив виконавчий директор УДЦР Вадим Гулько.

    Прес-служба Українського державного центру радіочастот

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.