• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Остап Семерак підпише Меморандум щодо співпраці у створенні в Україні ефективної сучасної системи поводження з відходами

    Опубликовано: 2016-08-31 09:25:39

    31 серпня о 14.00 відбудеться чергове засідання робочої групи з розроблення Національної стратегії поводження з відходами за участю Міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака. У рамках заходу буде підписано Меморандум щодо співпраці у побудові ефективної системи поводження з відходами з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України,  німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), яка реалізує Програму підтримки зеленої модернізації української економіки, та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) щодо підтримки інвестицій у систему сталого управління твердими побутовими відходами.

    Мета Меморандуму – консолідувати зусилля  та залучити нових партнерів щодо розробки і створення ефективної системи поводження з відходами, розробити Національну стратегію поводження з відходами, Національний план поводження з відходами та доопрацювати рамковий закон про відходи, здійснювати реформу та створювати нормативне регулювання поводження з відходами.

    Міністр екології та природних ресурсів  Остап Семерак, керівник Програми підтримки зеленої модернізації української економіки, що виконується GIZ Дагмар Ецер, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Едуард Кругляк. Заступник директора Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні Марина Петров підтвердить участь  ЄБРР.

    Місце проведення заходу: Будинок Уряду України, вул. Грушевського, 12/2 (8 поверх, зал засідань Урядових комітетів).

    Акредитація: до 13.00 31 серпня за телефонами: (044) 206 31 01  або 097 54 54 514

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.