• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Кукуріка: ніхто доходів не приховує – молодь не має роботи

    Опубликовано: 2016-08-30 14:02:49

    Більшість молодих людей не мають роботи, тому не можна звинувачувати їх у тому, що вони приховують доходи заради отримання субсидій.

    Голова Партії Пенсіонерів України Микола Кукуріка переконаний, що українська молодь сьогодні не забезпечена роботою, тому кількість громадян, які свідомо приховують доходи – мінімальна, і не можна стверджувати, що прохачі субсидій це – люди, які обманюють закон.

    «Коли я чую заяви про те, що працездатна молодь не хоче працювати, у мене відразу виникає питання, а як ми можемо цьому зарадити, адже на сьогодні держава не забезпечує молодих громадян першим місцем роботи. А за останніми даними у нас рівень безробіття серед молодих людей у віці від 15 до 24 років становить приблизно 25%. Тому звинувачувати цих людей, що вони, буцімто, просять субсидію, але приховують свої доходи – нісенітниця, вони просять субсидію, оскільки масово не мають роботи», - повідомив Голова Партії Пенсіонерів.

    Як відомо, раніше мініст соціальної політики Андрій Рева заявив, що «в Україні немає людей, які отримують доходи менші за офіційний прожитковий мінімум. Логічний висновок: такі молоді люди або не хочуть працювати, або просто приховують свої доходи. Але – вони претендують на субсидію».

    Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські пенсіонери не вміють самостійно розрахувати розмір майбутньої пенсії через складний механізм її нарахування.

    Інформаційний відділ Партії Пенсіонерів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.