• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Остап Семерак: Розраховую, що до кінця тижня закриємо кадрові питання у нацпарках та заповідниках

    Опубликовано: 2016-08-17 08:35:26

    У період із 16 до 19 серпня включно відбуватимуться засідання конкурсної комісії Мінприроди, на яких буде визначено переможців конкурсного відбору на заміщення вакантних посад директорів національних парків та заповідників.

    Загалом Мінприроди отримало 41 пакет документів, поданих кандидатами на заміщення вакантних посад керівників в Ічнянському, Мезинському, Нижньодністровському, Приазовському, Яворівському національних природних парках, а також в НПП "Гетьманський","Гуцульщина", "Деснянсько-Старогутський", "Меотида", "Синевир", "Тузловські лимани", "Черемоський" та "Горгани".

    За результатами перевірки наданих документів, комісія вирішила допустити до участі у конкурсі 29 кандидатів із 41.

    «Попри тиск та інформаційні вкиди, Міністерство екології робить все, щоб конкурси відбувалися на максимально чесних та відкритих засадах як того вимагає національне законодавство. Всі засідання конкурсної комісії проводимо публічно із залученням преси та он-лайн трансляцією засідань. Тобто кожен бажаючий може послухати та ознайомитися із пропозиціями кандидатів і їхнім професійним баченням майбутнього наших заповідників та парків. Маю надію, що до кінця тижня вдасться закрити кадрові питання в усіх установах, де посади керівників були вакантними», - прокоментував Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

    Він також зазначив, що сьогодні, 16 серпня, члени комісії заслухали конкурсні пропозиції від претендентів на заміщення вакантних посад директорів Яворівського та Приазовського національних природний парків.

    За результатами засідання визначено переможців конкурсного відбору на керівні посади двох НПП. Засідання постійно діючої комісії з відбору керівників інших нацпарків та заповідників, де ці посади є вакантними проводитимуться також 17, 18 та 19 серпня.

    Раніше Міністерство екології та природних ресурсів України відповідно до наказу від 13 травня 2016 року №183 оголосило прийом документів від кандидатів на вакантні посади директорів національних природних парків та заповідників.

    29 липня 2016 року в Міністерстві екології та природних ресурсів України на засіданні постійно діючої комісії переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Національного природного парку «Нижньодніпровський» було визначено Чачібая Олексія Григоровича.

    Нагадаємо, що одним із перших кроків Остапа Семерака на посаді Міністра екології та природних ресурсів України було оголошення про проведення відкритих і прозорих конкурсів на заміщення вакантних посад директорів національних природних парків.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.