• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Electrolux зробить внесок у «Спільну олімпійську перемогу»

    Опубликовано: 2016-08-08 08:52:19

    3 серпня 2016 року міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та директор ДП «Електролюкс ЛЛС» Олександр Кузик підписали Меморандум про співпрацю та наміри між Міністерством молоді та спорту України та компанією Electrolux про проведення громадської кампанії «Спільна олімпійська перемога».
     
    Розуміючи важкість та навантаження, які вимушені долати спортсмени під час підготовки до ігор, а також вагомість їхніх перемог для престижу країни, Electrolux домовився з Міністерством про створення додаткових стимулів для успішного виступу українських олімпійців на Іграх.

    В рамках цієї ініціативи компанія створить позабюджетний призовий фонд для переможців та призерів ХХХІ літніх Олімпійських ігор 2016 р. у Ріо-де-Жанейро з числа спортсменів Національної олімпійської збірної команди України. Загалом позабюджетний призовий фонд кампанії «Спільна олімпійська перемога» формується зацікавленими представниками бізнесу та меценатами у вигляді цінних подарунків: квартири, автомобілі, комп’ютерна, мобільна, аудіо-відео та побутова техніка, путівки тощо.

    Electrolux надасть 10 сучасних економічних та інноваційних наборів техніки: пральна машина, пилосос і спортивний блендер, які серед інших лотів будуть розіграні на безпрограшній лотереї між українськими спортсменами, які стали переможцями та призерами літніх Олімпійських ігор 2016 у Ріо-де-Жанейро.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.