• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чиновницю Мінагрополітики взято під варту. САП оскаржуватиме розмір застави

    Опубликовано: 2016-08-05 08:50:55

    У четвер, 4 серпня, Солом’янським районним судом міста Києва за клопотанням детективів Національного антикорупційного бюро України, погодженим із прокурорами САП, для начальника відділу, в.о. директора Департаменту з управління державною власністю Міністерства аграрної політики та продовольства України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із альтернативою внесення застави в розмірі 124 тис гривень. При цьому розмір неправомірної вигоди, при отриманні якої чиновницю затримали, становить 150 тис. дол. США (понад 3,7 млн грн).
     
    Спеціалізована антикорупційна прокуратура має намір оскаржити рішення суду щодо розміру застави як такої, що не відповідає розміру предмету вчиненого даною особою злочину.
     
    Нагадуємо, що чиновницю Мінагрополітики повідомлено про підозру за ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України. У разі визнання судом винуватості чиновниці загрожує позбавлення волі строком від 8 до 12 років з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.