• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • І півріччя 2016 року Київська область закінчила з профіцитом бюджету 160 млн. грн.

    Опубликовано: 2016-08-04 10:06:24

    Київська область планує витратити  160 млн. грн. профіциту обласного бюджету за 1 півріччя 2016 року на реалізацію нових обласних програм. Відповідне рішення було прийняте керівництвом області.

    «За першими підсумками економічного розвитку регіону за перше півріччя 2016 року Київській області вдалося перевиконати бюджет на 160 млн грн. Це чудова можливість направити додаткові кошти на дофінансування нових обласних програм та проектів, необхідних для реалізації у регіоні», - сказав перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе під час робочої наради за участю керівництва та депутатів Київської обласної ради і керівництва та голів департаментів КОДА 2 серпня 2016 року.

    Наразі на дофінансування були запропоновані наступні обласні програми щодо:

    будівництва спортивних майданчиків;
    закупівлі реанімаційного обладнання для дитячих лікарень, автомобілів швидкої допомоги за програмою «Екстрена медична допомога», медикаментів за програмою «Онкологія та медикаменти»;
    закупівлі транспорту за програмою «Шкільний автобус»;
    підвищення енергоефективності та капітальне будівництво;
    розвитку молочного скотарства, підвищення родючості ґрунтів, садівництво;
    охорони довкілля, поводження з твердими побутовими відходами;
    планування території Пісківської громади, переведення у цифровий формат містобудівного кадастру;
    адресної допомога сім’ям учасників АТО та демобілізованим з зони АТО, оздоровлення в санаторіях області дітей учасників АТО та переселенців;
    розвитку театрального мистецтва.

    «Всі запропоновані програми та проекти були розглянуті, до деяких із них будуть внесені поправки. Сподіваюсь, кошти на їх реалізацію будуть виділені вже найближчим часом і  програми почнуть втілюватись у життя», - додав Лев Парцхаладзе.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.