• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • РЕЙТИНГ ПУНКТУАЛЬНОСТІ – Є НАД ЧИМ ПРАЦЮВАТИ

    Опубликовано: 2016-08-03 15:09:50

    Адміністрація аеропорту Бориспіль підготувала рейтинг пунктуальності авіакомпаній за два останніх місяці. Так, протягом червня-липня 2016 року найбільш відповідальними по відношенню до своїх пасажирів були авіакомпанії: «Дніпроавіа», «Белавіа», «Aegean», «Роза Ветрів», «Azur Air». Показник їхньої пунктуальності з дотримання графіку польотів перевищив у цей період 90%. Більшість авіакомпаній, яких в нас 40 (п’ять нових приєдналися з початку поточного року), дотримувалися «золотої середини». Серед аутсайдерів опинилися наступні авіаперевізники: «Українсько-середземноморські авіалінії» (регулярність 65%), «Янейр» (63%), Браво (60%), El Al (34%).   

    Нагадаємо, що у червні 2016 року ЗМІ оприлюднили статистичну інформацію про затримки рейсів у «Борисполі». Повідомлялося, що за даними американського сайту flightstats, на протязі червня 2016 року кожен п’ятий авіарейс вилітав з аеропорту із затримкою в середньому на 40 хвилин. При цьому, 80,88% авіарейсів вилітали або вчасно, або із затримкою до 15 хвилин. Найкращий результат серед регіональних аеропортів Європи, за даними flightstats, продемонстрував аеропорт м.Мінськ. Його показник - 91,8%.

    Прес-служба Міжнародного аеропорту «Бориспіль»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.