• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обвинувальний акт стосовно колишнього посадовця ДП МОУ «Укроборонпостачальник» скеровано до суду для розгляду у порядку спеціального судового провадження

    Опубликовано: 2016-08-03 11:15:07

    Військовою прокуратурою Центрального регіону України менше ніж за місяць завершено спеціальне досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно колишнього заступника генерального директора ДП Міністерства оборони України «Укроборонпостачальник», яка сприяла розтраті активів підприємства на суму понад 5 млн гривень.
    Колишній посадовець обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 4 ст. 358 КК України.
    Нагадаємо, вказана особа упродовж червня – вересня 2009 року в змові з тимчасово виконуючим обов’язки генерального директора, шляхом надання засобів, усунення перешкод та використання завідомо підроблених останнім документів сприяла переоформленню активів держпідприємства на приватні товариства, керівниками яких були її родичі.
    Довідково: санкція ч. 5 ст. 191 КК України передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна; санкція ч. 4 ст. 358 КК України - штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.
     
    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.