• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військова прокуратура з’ясовує обставини вибуху на території випробувальної станції одного з підприємств ДК «Укроборонпром»

    Опубликовано: 2016-07-29 08:47:56

    28 липня 2016 року приблизно о 16.30 на території випробувальної станції №2 Державного науково-дослідного інституту хімічних продуктів ДК «Укроборонпром», що розташована у Кролевецькому районі Сумської області, стався вибух.
    Попередньо встановлено, що під час розвантаження бойових припасів, які були привезені для утилізації, стався їх вибух. Внаслідок цього загинуло три особи та ще двоє отримали тілесні ушкодження.
    Для з’ясування обставин трагічної події на місце виїхали представники правоохоронних органів Сумської області, у тому числі  військової прокуратури Сумського гарнізону Центрального регіону України на чолі з виконувачем обов’язків військового прокурора гарнізону.
     
    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.