• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Щотижня все більше ОСББ долучається до утеплення багатоповерхівок за підтримки Уряду

    Опубликовано: 2016-07-27 14:06:45

    Учасниками Урядової програми з енергоефективності стають все нові і нові ОСББ у різних регіонах країни. Так, за останній тиждень провести утеплення будинку та отримати від держави відшкодування майже половини своїх витрат вирішили ще 9 ОСББ, а це близько 1000 родин. Разом вони залучили більше півмільйона гривень на енергоефективні заходи у своїх багатоповерхівках. Про це повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук, аналізуючи дані щотижневого моніторингу дії Урядової програми з енергоефективності.

    "Це означає, що вже цієї зими ще 1000 українських родин після проведення робіт з утеплення відчує значне зменшення фінансового навантаження на сімейний бюджет при оплаті рахунків за комунальні послуги. Також вони отримають набагато комфортніші умови проживання, а вартість їхніх квартир в утепленій багатоповерхівці зросте", - пояснив С.Савчук та нагадав, що комплексна термомодернізація багатоповерхівки за підтримки Уряду дає змогу удвічі зменшити комунальні платежі його мешканцям.

    Статистика демонструє стабільно зростаючий попит на програму з боку ОСББ. За три тижні липня її учасниками стало 32 ОСББ та ЖБК, які освоїли більше 5 млн грн. на утеплення багатоповерхівок. Деякі з них скористалися Урядовою підтримкою повторно. Для порівняння у червні за Урядовою допомогою звернулося 25 ОСББ, залучивши майже 4 млн грн.

    Загалом за весь час дії програми нею скористалося 296 ОСББ, а це майже 30 тисяч сімей, які освоїли більше 28 млн грн. у проведення енергоефективних заходів у багатоповерхівках.

    Управління комунікації та зв’язків з громадськістю Держенергоефективності

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.